dinsdag 2 oktober 2012

Decembergroetjes

We hebben eens in de zoveel tijd een straat challenge. Deze keer hebben we gekozen voor een vintagekaart. Jullie moeten je voorstellen dat we met een aantal dames deze challenge doen, maar er zitten er een paar bij die alleen maar 3D kaarten maken. Dus dit is een echte uitdaging voor hen. Ik ben ook benieuwd hoe de kaarten eruit zullen zien.
Ik heb er een kerstkaart van gemaakt, want ik vind vintage ook erg moeilijk. Een tekstje van December groetjes in plaats van wees gegroetjes. Het plaatje is een plaatje van internet, maar ze zit zo eerbiedig dat ik deze tekst er wel bij vond passen.
Verder de randen van het papier allemaal bewerkt met de schaar en distress, een touwtje,een kantje en wat bloemetjes en ook nog wat glittergel.
Ik weet niet of ik hem wel leuk vind, het blijft een beetje somber vind ik. Ik hou meer van vrolijke kleuren, maar ik hoop het van jullie te horen.
Groetjes allemaal en bedankt voor jullie bezoekje,
Marijke.


9 opmerkingen:

 1. Wat leuk Marijke een straatchallenge, nog nooit van gehoord, grappig. En ik moet zeggen dat ik je vintagekaartje helemaal super vind geworden, schitterend met die rode en paarse bloemen. Heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marijke,
  Leuk dat je ook bij het team van DDCC zit, het is een heel erg leuk challengeblog! Ik ben ook volger bij jou geworden (je maakt prachtige kaart, hierboven vind ik hem ook super al vind je hem zelf te somber) en natuurlijk kunnen we elkaar helpen, dat komt helemaal goed!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi marijke
  een erg leuke en mooie kerstkaart en zeker in die rode tinten
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Marijke.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig vintage kaartje en wat een leuk afbeelding!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief kaartje Marijke! Heel mooi!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel mooi en schattig kaartje!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een schitterende kaart in mooie kleuren.ben gelijk volger bij je geworden.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen