dinsdag 3 april 2012

Even bijpraten

Ik ben jullie een verklaring schuldig, denk ik waarom ik zo weinig heb laten horen de laatste tijd.Ik ben net ontslagen uit het ziekenhuis, en dan niet omdat ik geopereerd ben maar omdat ik met spoed ben opgenomen. Ik heb een paar weken terug een longontsteking gehad en daar kreeg ik vorige week De Griep overheen. Nu heb ik al een verleden met een astma en slechte longen, dus die combi was niet goed. Heb mezelf verwaarloosd omdat ik niet goed at, niet goed dronk en mijn lichaam kreeg duidelijk overal gebrek aan. Ben meegenomen met de ambulance en in het ziekenhuis hebben ze me weer opgepept. Alle waardes die je maar kan hebben waren niet goed. Nu ben ik weer thuis sinds gisteren maar ben nog erg gauw moe. Kan me er niet toe zetten om te knutselen of om wat maar te doen met de pc. ik hoop dat de medicijnen die ik heb meegekregen me weer snel op kunnen peppen en ik weer wat met internet en kaarten kan doen. Voorlopig moeten jullie me even missen. als ik puf heb ga ik weer bij jullie kijken hoor en geef weer commentaar. Verder is mijn operatie verzet naar juli. Dit wordt een darm verzakking met achterwand verzakking operatie maar dat is geheel wat anders. Dat gaan we tegen die tijd wel weer zien.
 Groetjes allemaal, Marijke. 

6 opmerkingen:

 1. hoi marijke
  wens je met al wat je moet ondergaan heel veel sterkte toe!en hopelijk weer snel dat je lekker kan genieten van je hobby:-)
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjee Marijke, hopelijk knap je gauw wat op met de medicijnen. Doe het rustig aan en zorg goed voor jezelf! Sterkte met alles.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marijke toch, wat sneu! Neem jij maar eerst te tijd om op te knappen dan komt de zin om kaartjes te maken vanzelf wel terug! Veel sterkte!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap Marijke,zorg goed voor je zelf meis.

  Sterkte liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jee wat een pech allemaal Marijke. Ik wil je van harte beterschap wensen en pas goed op jezelf hoor.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jeetje, ik hoop dat het nu beter gaat

  BeantwoordenVerwijderen