vrijdag 2 februari 2018

Your my no.1


Vandaag nog een bruin met blauw kaartje. Deze heb ik samen gemaakt met de vorige en wil  hem ook even laten zien. Bedankt voor de leuke reacties op de vorige kaart, ik hoop dat deze ook zo in de smaak valt!!
Het is ook zo'n vrolijk zomers plaatje en twee van die leuke kindertjes.
Ik ben hier helemaal weg van!! Weer alles bruin met blauw en onder het plaatje nog een stippelpapier. Verder veel schelpjes en een meeuw op een paal. Aan de andere kant een zeepaardje en onder het plaatje nog een parelketting.
Dit was even een probeersel want ik weet eigenlijk niet goed hoe je deze nu echt goed vast moet krijgen op je kaart?? Misschien heeft iemand een tip? Met de tekst erbij is hij helemaal af en ik geef deze kaart aan mijn mannetje de 12e, want dan is ie jarig!
En hij is mijn nummer een natuurlijk!!
Ik vind hem leuk en laat ook deze kaart meedoen met de uitdaging bij de Egel waar ze bruin met blauw op je kaart willen zien.
Wel, bedankt voor jullie bezoekje maar weer en groetjes,
Marijke.


2 opmerkingen:

 1. Een hele leuke, al beetje zomerse, kaart. Een lief plaatje en heel mooi gedecoreerd Marijke. Parelkettinkjes lijm ik altijd met sneldrogende tacky-glue die transparant opdroogt. Even vasthouden en klaar.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat de zomer maar komen !!!!
  Gave kaart !

  BeantwoordenVerwijderen